פודקאסט עושים עסקים

[עושים עסקים] פארק עתידים ת"א: נדל"ן מניב להשכרה וקהילה


הורדת הפרק (mp3)


מה מצפים מנכ"לי החברות המובילות בישראל מהמשרדים או משטחי המסחר שלהם? האם נדל"ן מניב יכול וצריך לתת יותר מארבע קירות לעסקים?
שוחחנו על שיקולי מנהלים בבחירת נדל"ן למשרדים ולמסחר ועל מודל של אקוסיסטם, נטוורקינג וחיי קהילה בסביבות עסקיות מוצלחות.

איתנו בפרק שגיא ניב מנכ"ל מתחם העסקים פארק עתידים של עירית תל אביב ואוניברסיטת תל אביב וגבי קמינסקי מנהל CityZone – מעבדת החדשנות לערים חכמות הפועלת בפארק.

 

הפרק בחסות פארק עתידים תל אביב.

האזנה נעימה,
חגי גולן.


דף הבית של התכנית
רשימת תפוצה בדואר האלקטרוניiTunes | האפליקצייה שלנו לאנדרואיד | RSS Link | פייסבוק | טוויטר

 

מחשבה 1 על “[עושים עסקים] פארק עתידים ת"א: נדל"ן מניב להשכרה וקהילה”

  1. חשוב לציין כי זו פרסומת ויש להתייחס בהתאם לדברים שנאמרו בפרק המשודר.
    אני מבין את הרצון למתג את הנדל"ן המשווק בעתידים, ודאי לאור עומס נדלן משרדי בת"א, קשיי הנגישות לעתידים ובהתחשב במהפכה המיתוגית שיצרה wework, אבל מקומם אותי הרצון של עתידים לרכב על גל "הקהילה" העכשווי.
    לפני 8 שנים עזבתי את מתחם עתידים אחרי 35 שנה שהחברה שלי היתה שם, חברה שאבי הקים והיה בין ראשוני החברות בעתידים. ביום עזיבתנו, אם אינני טועה, מלבד חברה נוספת בקונפיגורציה המקורית שלה, היינו היחידים עם ייחוס כזה.
    עזבנו כי חב' הניהול הקפיצה לנו את השכירות באופן לא הגיוני כדי לגרום לנו לעזוב. בקומה שלנו ובקומה מעל שכר גורם שהיוונו עבורו גורם מפריע והוא רצה את שטח המשרד שלנו.
    כאשר טענו בפני חב' הניהול שחברה מסוימת, אשר שכרה 3 קומות מעלינו שטח דומה, משלמת פחות מעלות השכירות הישנה שלנו ואנחנו מוכנים לעלייה סבירה במחיר, הם בחרו להתעלם מהותק שלנו או אפילו להציע חלופה. הם רק רצו לסלק אותנו כי היתה בפניהם אופציה טובה יותר שדרשה את המשרדים שלנו וכנראה איימה שתעזוב.
    לא שינה שהחברה שלנו היתה מחלוצי עתידים או שהכרנו שנים רבות את אנשי חב' הניהול, אותם עניין רק שנצא והשטח יעבור לידי השוכר הגדול.

    איך טענו משווקי המתחם בפרק ששודר – הם מציעים חיי קהילה בעתידים…

    הגב

כתוב/כתבי תגובה